Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

UPOZORENJE: Korištenjem internetske stranice, korisnik se slaže da će poštivati sve odredbe Općih uvjeta korištenja sadržaja internetske stranice www.artego.hr.

Posjetom internetskoj stranici ili prijavom na novosti korisnik pristaje na Opće uvjete korištenja. Ako se ne slaže s Općim uvjetima korištenja, korištenje internetskom stranicom ili prijava na e-novosti, te ispunjavanje obrazaca na stranici nije moguće.

Opće odredbe

Opći uvjeti korištenja (u daljnjem tekstu: uvjeti korištenja) stranice www.artego.si (u daljnjem tekstu: internetske stranice) odnose se na uvjete korištenja sadržaja na internetskim stranicama. One čine pravno valjan i obvezujući ugovor između tvrtke Pronega d.o.o, Vipolže 19b, 5212 Dobrovo v Brdih (u daljnjem tekstu pružatelj usluge) i svake osobe koja posjeti internetsku stranicu i/ili na bilo koji način koristi internetsku stranicu (u daljnjem tekstu: korisnik).

Pružatelj usluge zadržava pravo izmjene i/ili brisanja bilo kojeg dijela internetske stranice bez prethodne najave. Kako bi korisniku pružio najbolje moguće iskustvo, pružatelj usluge osigurava stalno ažuriranje internetske stranice. Korisnik je svjestan i suglasan je da će se oblik i priroda internetske stranice povremeno mijenjati bez prethodne obavijesti. 

Dostupnost internetskoj stranici

Internetske stranice su uglavnom dostupne 24 sata dnevno. Pružatelj usluge zadržava pravo na kratak prekid pristupa internetskoj stranici iz tehničkih razloga. Pružatelj usluge također zadržava pravo obustaviti pristup internetskoj stranici na duže razdoblje u slučajevima koji se odnose na održavanje i/ili zamjenu opreme. Pružatelj usluge ne jamči pristup internetskoj stranici u slučaju kvara u mrežama pružatelja internetskih usluga ili bilo kakvog kvara, pogreške i/ili drugog tehničkog poremećaja ili prekida koji je posljedica nefunkcioniranja trećih strana (neuspjelo internetsko povezivanje, prekid električnog napajanja, ...) i u slučajevima više sile.

Ograničenje pristupa internetskoj stranici 

Pružatelj usluge zadržava pravo obustaviti ili ukinuti pristup sadržajima internetske stranice za pojedinačnu IP adresu korisnika u slučaju sumnje u zlouporabu navedenu u točki 7 ovih Uvjeta korištenja.

 

Dobna ograničenja i odgovornost 

Ne postoje dobna ograničenja za upotrebu internetske stranice. Upotreba internetske stranice namijenjena je za vlastitu upotrebu korisnika. Registracija drugih osoba ili popunjavanje obrazaca za druge osobe nisu dopušteni, za što korisnik jamči potpunu odgovornost za štetu i preuzima pasivni legitimitet u slučaju spora.


Zaštita osobnih podataka i kolačići
 

Sastavni dio ovih Općih uvjeta korištenja su pravila o privatnosti i pravila o kolačićima. Dokumenti su dostupni na sljedećim poveznicama:

 

Pravila o privatnosti

Pravila o kolačićima

Odricanje od odgovornosti

Korisnik je svjestan da:

 

Internetske tehnologije za preuzimanje i pristup sadržaju na internetskim stranicama nisu 100% pouzdane u svakom trenutku. U slučaju kvara sustava trećih strana potrebnih za pristup internetskim stranicama (pružatelji internetskih usluga, dobavljači električne energije...), pružatelj usluge ne preuzima nikakvu odgovornost. 

Pružatelj usluge nije odgovoran za neispravnost usluga uslijed nepravilnog korištenja ili neznanja korisnika prilikom korištenja usluga.

Za korištenje usluga korisniku je potreban odgovarajući softver i hardver (računalo, internetski preglednik, pristup internetu).

Pružatelj usluge ne može tehnički jamčiti funkcioniranje usluga u slučaju kvara mreže ugovornog partnera, nestanka električne energije ili drugih tehničkih poremećaja koji bi privremeno ometali rad usluga.

Sve informacije, materijali i drugi sadržaji na internetskoj stranici su samo u informativne svrhe. Pružatelj usluge će se maksimalno potruditi kako bi osigurao najbolju moguću prezentaciju i rad internetske stranice i ažurnost, cjelovitost i ispravnost podataka predstavljenih na internetskoj stranici. Ipak, ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu ispravnost, pravovremenost i potpunost.

Bez prethodnog odobrenja pružatelja usluge ne smije se: kopirati, ispisati ili pohranjivati objavljene slike na internetskoj stranici. Upotreba grafičkih elemenata i oznaka također je izričito zabranjena bez prethodnog odobrenja pružatelja usluga.


Korisnik se obvezuje:

Da sadržaj objavljen na internetskoj stranici neće koristiti u komercijalne, nezakonite ili druge svrhe, osim onih navedenih u ovim uvjetima korištenja.

Da neće distribuirati sadržaj zaštićen autorskim pravima ili sadržaj koji se nalazi na internetskoj stranici.

Da neće pokušati sticati, prikupljati i/ili pohranjivati osobne podatke drugih korisnika internetske stranice.

Da ni na koji način neće kopirati, pohranjivati ili prenositi cijeli ili dio sadržaja internetske stranice.

Da neće upotrebljavati računalni kod, zlonamjerni softver ili bilo što što bi moglo poremetiti, onemogućiti ili oštetiti internetsku stranicu i/ili pružatelja usluge i njegov softver i hardver.


Reklamacije

U slučaju problema ili pitanja možete poslati poruku na artego@artboje.hr.


Kršenje uvjeta korištenja 

Pružatelj usluge zadržava pravo uskratiti pristup internetskoj stranici korisnicima koji krše Uvjete korištenja ili Opće uvjete i odredbe. Ako korisnik prouzroči bilo kakvu štetu pružatelju usluge svojim postupcima, za to je u potpunosti moralno, materijalno i kazneno odgovoran. Bilo kakva kršenja Uvjeta korištenja usluge i/ili Općih uvjeta od strane drugih korisnika mogu se prijaviti na artego@artboje.hr..

 

Izmjene i dopune Općih uvjeta korištenja 

U slučaju izmjena propisa koji uređuju rad internetske stranice, zaštite podataka i drugih područja koja se odnose na rad internetskih stranica pružatelja usluge, te u slučaju promjena u vlastitoj poslovnoj politici, pružatelj usluge može izmijeniti i/ili dopuniti ove Uvjete korištenja, o čemu će svaki put obavijestiti korisnike na odgovarajući način, poput pružanja informacija putem internetske stranice www.artego.hr ili putem e-pošte, posebno ako se promjene odnose na promjenu pravila o privatnosti. Sve izmjene i/ili dopune Uvjeta korištenja stupaju na snagu i primjenjuju se po isteku osmog dana nakon objave izmjena i/ili dopuna. Ako je izmjena i/ili dopuna Općih uvjeta poslovanja potrebna kako bi se uskladili s propisima, iznimno ove izmjene i/ili dopune mogu stupiti na snagu i primijeniti se u kraćem vremenu.

Korisnik koji ne pristaje na izmjene i/ili dopune ovih Uvjeta korištenja mora, u roku od osam dana od objave obavijesti o izmjeni i/ili dopuni Uvjeta korištenja, otkazati registraciju ili prestati koristiti usluge, sadržaj i bilo što drugo s internetske stranice, u protivnom nakon isteka ovog roka nije  dozvoljeno da korisnik prihvaća promjene i/ili dopune Uvjeta korištenja. Otkazivanje registracije vrši se tako da korisnik pismenom izjavom obavijesti pružatelja usluge. Prekidom korištenja smatra se da korisnik više ne koristi internetsku stranicu pružatelja usluge na bilo koji način.

 

Opće uvjete poslovanja prihvatio je direktor pružatelja usluge, u Vipolžeu, 1. Veljača 2020. godine.