O tvrtki

KREATIVNI PROJEKT I PODUZETNIČKI IZAZOV

Bilo je to 1998. Grupa iskusnih profesionalnih  međunarodnih stručnjaka aktivnih u području kozmetike za kosu odlučila je provesti poslovni projekt potpisan Made in Italy.

PUTOVANJE JE POČELO

Marka Artego nastala je kombiniranjem najboljih specijalističkih znanja. Projekt koji je imao cilj osmisliti i ocijeniti tehničke vještine frizera te njihovu kreativnost i umjetničku individualnost. U središte pozornosti su postavili talijansku tradicionalnu ljepotu, potrebe frizerskih salona i inovativnost na području formulacija.

PUTOVANJE SE NASTAVLJA

Otada tvrtka nastavlja svoj put prema gore. Danas je robna marka Artègo prisutna na 52 međunarodna tržišta. Njeni glavni ciljevi su istraživanje i snažna želja za stvaranjem ljepote uz istovremeno podržavanje frizera i poštivanje frizerskih salona i profesionalnosti. Na budućnost gledamo s optimizmom, hrabrošću i radoznalošću. Pritom nam se pridružuju svi oni koji vjeruju u univerzalnu vrijednost ljubavi. Vrijednost prisutnu u svim projektima i odnosima koji cijene i poštuju prirodu, ljude i stvari.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS